Gespecialiseerd aannemingsbedrijf voor uw buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen.

Werkzaamheden voor groene velden bij Bouma sport & groen in Tynaarlo

Bouma sport & groen is de specialist in werkzaamheden voor groene velden

Groen is de kleur van een gezond grasveld. Bij Bouma Sport & Groen zijn gezonde grasvelden een passie. Onze grasvelden zijn niet alleen bij sportverenigingen te vinden. Bouma voert namelijk hovenierswerkzaamheden uit voor onder andere VVE’s, woningbouwverenigingen, bedrijven en instellingen. Sportvelden zijn onze passie, en een professioneel aangelegd en onderhouden sportveld doet wonderen voor de uitstraling van een vereniging. Bouma Sport & Groen beschikt over de ISO 9001:2015, VCA**2017/6.0 en Co2 prestatieladder certificaten.

Duurzaam ondernemenBouma Sport & Groen

Duurzaam ondernemen past bij onze groene houding. Bij Bouma Sport & Groen houden wij ons druk bezig met niet alleen gezonde velden, maar ook een gezonde werkwijze. Duurzame processen van Bouma omvatten milieu vriendelijke keuzes voor grondstoffen van kunstgrasvelden, of dat voor onderbouw of infill materialen. Duurzaam ondernemen is belangrijk. Niet alleen voor Bouma, maar ook voor u.

Sport

Een goed sportveld is het hart van uw vereniging. Niet alleen staat het centraal in uw uitstraling, maar een goed onderhouden sportveld is ook belangrijk voor de prestaties van uw atleten. Kunstgras moet professioneel aangelegd worden en grote grasvelden moeten met zorg gezaaid en onderhouden worden. Bouma Sport & Groen houdt zich al jaren bezig met het onderhouden van sportvelden, en wij weten het mentale en fysieke effect dat een goed sportveld op atleten heeft.

Geef uw veld de aandacht die het verdient

Uw sportveld verdient liefde en aandacht, en Bouma Sport & Groen kan deze liefde en aandacht geven. Neem vandaag nog contact met ons op door hier te klikken. Wanneer u het contactformulier gebruikt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om te beginnen aan ons werk. U kunt ook bellen naar 0592-541404, of e-mailen met info@boumasportengroen.nl.

Wacht niet langer en geef uw speelveld de liefde die het verdient.

BSNC      ISA Sport      VCA

Bedrijfsgegevens

Meerweg 18
9482 TE Tynaarlo
0592-541404

info@boumasportengroen.nl 

T. 0592-541404
info@boumasportengroen.nl 

Sportveld direct laten aanleggen?

Over ons

Bouma Sport & Groen BV  is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren of onderhouden van al uw buitensportaccommadaties. Door samenwerking met diverse partners kunnen wij altijd op uw wensen inspelen.
 

Sitemap

Bouma Sport & Groen
Bouma Sport & GroenBouma Sport & GroenBouma Sport & Groen