Gespecialiseerd aannemingsbedrijf voor uw buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen.

Over ons

Bouma Sport & Groen BV

Bouma Sport & Groen BV is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren en onderhouden van alle buitensportaccommodaties. Wij zijn graag bereid met u mee te denken over de uit te voeren werkzaamheden om tot een zo optimaal mogelijk sportveld te komen, met de ter beschikking staande middelen.

Een rijke geschiedenis

In 1972 begonnen Jan en Hans Bouma met wat nu Bouma Sport en groen is. Als getrouwd stel begonnen zij als Recreatiebureau Bouma. Erkend Hoveniers en Cultuurtechnisch bedrijf.Bouma Sport & Groen

In het begin van de jaren 90 is er een compagnon bijgekomen, Jan van der Schuur. Midden jaren 90 verslechterde de gezondheid van Jan Bouma en heeft Jan van der Schuur het bedrijf overgenomen.  Jan van der Schuur is overleden in het jaar 2000. De huidige eigenaar Mark Bijkerk was destijds al in dienst (2000) en staat sinds 2002 aan het roer.

Bouma Sport & Groen is inmiddels uitgegroeid tot 20 medewerkers. Op het gebied van aanleg en sportterreinen en hovenierswerkzaamheden heeft Bouma Sport & Groen alles tegenwoordig in huis. Wij gebruiken onze jarenlange ervaring om professioneel werk te leveren, en wij gebruiken onze rijke geschiedenis om onze toekomst te vormen. Als bedrijf is Bouma Sport & Groen veel gegroeid in zijn  tijd en blijft het nog steeds groeien. Elke dag werken wij hard om onze klanten niet alleen tevreden te stellen maar ook om hun verwachtingen te overtreffen.

Werken met Bouma Sport & Groen

Uw speelveld de aandacht geven die het verdient? Neem vandaag nog contact op met Bouma Sport & Groen. Gebruik het contactformulier door hier te klikken, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook bellen naar 0592-541404, of e-mailen met info@boumasportengroen.nl.

Wacht niet langer en geef uw speelveld de liefde die het verdient.

BSNC      ISA Sport      VCA

Bedrijfsgegevens

Meerweg 18
9482 TE Tynaarlo
0592-541404

info@boumasportengroen.nl 

T. 0592-541404
info@boumasportengroen.nl 

Sportveld direct laten aanleggen?

Over ons

Bouma Sport & Groen BV  is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren of onderhouden van al uw buitensportaccommadaties. Door samenwerking met diverse partners kunnen wij altijd op uw wensen inspelen.
 

Sitemap

Bouma Sport & Groen
Bouma Sport & GroenBouma Sport & GroenBouma Sport & Groen