Gespecialiseerd aannemingsbedrijf voor uw buitensportaccommodaties en groenvoorzieningen.

Sportenvelden aangelegd door Bouma Sport & Groen

Verschillende velden van goede kwaliteit voor de beste sportprestaties

Voetbal

Kunst-, natuur- & hybride grasvelden aangelegd door de specialisten van Bouma Sport & Groen. Kunstgras dat met de beste kwaliteit en dat zo dicht mogelijk bij echt gras komt. Ook de natuurgrasvelden zijn van goede kwaliteit en worden door ons onderhouden. Daarnaast kunnen wij ook hybride grasvelden aanleggen. Dit is natuurgras met kunststofvezels erin. Op deze manier kunnen wij het grasveld aanpassen aan de spelers.

Hockey

Verschillende hockeyvelden aangelegd naar de speelstijl van uw teams. Watervelden van topkwaliteit voor snelheid en grip. Een voorbeeld van een topclub die dit veld gebruikt is Kampong. Daarnaast kunnen onze specialisten ook semi-watervelden aanleggen, die bij een zachtere fundering werken. Zandingestrooide kunstgrasvelden zijn voor meer speelcomfort en minder blessures. Dit komt door de vlakheid en stabiliteit. 

Tennis

Bouma Sport en Groen legt verschillende soorten tennisbanen aan. De tennisbanen voldoen aan de normen van de KNLTB en de NOC*NSF. Het grote voordeel van de tennisbanen is dat het geschikt is voor vele weersomstandigheden. Lees meer..

BSNC      ISA Sport      VCA

Bedrijfsgegevens

Meerweg 18
9482 TE Tynaarlo
0592-541404

info@boumasportengroen.nl 

T. 0592-541404
info@boumasportengroen.nl 

Sportveld direct laten aanleggen?

Over ons

Bouma Sport & Groen BV  is uw totaal partner voor het realiseren, renoveren of onderhouden van al uw buitensportaccommadaties. Door samenwerking met diverse partners kunnen wij altijd op uw wensen inspelen.
 

Sitemap

Bouma Sport & Groen
Bouma Sport & GroenBouma Sport & GroenBouma Sport & Groen